Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!
Ruim assortiment, uit voorraad leverbaar
Di's om te smullen........
Noten voor vogels, De beste noten, zaden en pitten voor vogels.  

Wij leveren alle soorten noten, pinda en zuidvruchten.
VITA noten; de gezonden snack voor thuis of op het werk!
Noten, mixen, zuidvruchten verpakt in cups en zakjes.

Waarom Nuts4You

Ambacht
100% gezond. Noten zijn het gezondst wanneer ze rauw of droog geroosterd zijn. Van deze varianten kun je in ons assortiment diverse mixen vinden. Mixen met de 5 beste noten die er te krijgen zijn, walnoten, hazelnoten, amandelen, cashewnoten en paranoten. Een mooie bijkomstigheid is dat alle noten rijk zijn aan proteïne (eiwitten).
Uniek
Wij branden al sinds 1999 verse nootjes. Met veel passie maken we de lekkerste Verse mixen: lekker puur, zoet, of met een laag Belgische chocolade, gezouten of ongezouten, gekruid of een krokant laagje. Onze passie kunnen we helemaal kwijt in onze onderscheidende melanges.
Daarnaast is onze idee om mensen te inspireren in het toepassen van noten in de dagelijkse maaltijden.
Een handje noten per dag mag! En klein beetje meer ook?
Gezelligheid
We geven niet alleen smaak aan gezelligheid. We geven namelijk ook smaak aan jouw BBQ in de zomer, geven smaak aan het EK/WK in de lente en geven smaak aan jouw stamppot in de winter. We willen iets toevoegen aan jouw speciale momenten, iets wat jouw moment smaakvoller maakt.
Persoonlijk
We hebben de mogelijkheid om uw etiket te voorzien van een persoonlijk tintje. We maken in onze etiketten verschil in onze afzet kanalen. Horeca, speciaalzaken en supermarkten.
Gezond
Noten staan in de Schijf van Vijf van het voedingscentrum. In noten zit veel onverzadigd vet. Het eten van ongezouten noten beschermt tegen bepaalde hart- en vaatziekten. Het eten van ongezouten noten verlaagt bovendien het LDL-cholesterol. LDL-cholesterol is niet goed voor de bloedvaten. Vanwege deze positieve effecten staan ongezouten noten in de Schijf van Vijf. Het advies is om elke dag wat ongezouten noten te eten. VITAnoten zijn speciaal geselecteerd voor de gezonde snack.

Regelmatig eten van noten kan helpen om de kans op een hartkwaal te verkleinen

Recente medische studies geven aan dat noten een belangrijke rol kunnen spelen in het reduceren van  een hartkwaal. In een van de stukken vonden de onderzoekers dat, hoewel de positieve effecten voor de regelmatige eters van noten het grootst waren, ook personen die minder dan één keer per week noten nuttigden,  25% minder hartkwalen hadden dan degene die helemaal geen noten aten. In een andere studie bleek dat bij vrouwen die circa 150 gram noten per week aten circa 33% minder hartaanvallen voorkwamen ten opzichte van de groep die geen noten hadden gegeten. Bij mannen heeft men dezelfde effecten waargenomen.
Smaakbeleving
Elke bewerking levert een eigen textuur en smaak op. Gecombineerd met zout of kruiden, zorgen ze beide voor de smaakbeleving.

Rauwe noten verschillen in smaak en textuur
Amandelen, hazelnoten en amandelen bijvoorbeeld zijn lekker hard en smaakvol om zo te eten. Ben je geen ongebrande noten gewend dan zullen cashewnoten wat zacht en smakeloos op je over komen. Rauwe noten hebben de echte smaak van noten. Door goed te kauwen komen echte smaken naar voren.

Gebrande noten
Zijn allemaal knapperig, wat vetter en soms ook gezouten of gekruid.
FRIS
LANDELIJK
PUUR
TRENDY
SMAKELIJK
VERTROUWD
Welkom
Groothandel
Vogelvoer
Assortiment
Horeca
Kerstpakketten
Waarom Nuts4You
Particulier
Klant worden?
Meer info

Nuts4You
Beekerheide 24
5741 HC Beek en Donk

040-2910843
info@nuts4you.nl
';
';
×