VITA noten; de gezonden snack voor thuis of op het werk!
Noten, mixen, zuidvruchten verpakt in cups en zakjes.
Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!
Ruim assortiment, uit voorraad leverbaar
Di's om te smullen........
Noten voor vogels, De beste noten, zaden en pitten voor vogels.  

Wij leveren alle soorten noten, pinda en zuidvruchten.

Doortjes hakhoning

Doortjes hakhoning kopen?

Onze Doortjes hakhoning wordt ambachtelijk gemaakt met zuivere bijenhoning van lokale imkers. Verder gebruiken we 100% natuurlijke kruiden en ingrediënten!

Bent u op zoek naar lekkere, ambachtelijke hakhoning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hakhoning wordt soms ook wel ‘’Vogezenbrokken’’ of ‘’borsthoning’’ genoemd. Onze authentieke hakhoning van Doortjes Hakhoning wordt gemaakt volgens een eeuwenoud recept.

Hakhoning is een echte delicatesse. Bovendien is hakhoning gezond. Hakhoning werd in de middeleeuwen al gebruikt bij keelpijn, verkoudheid, keelontsteking en andere luchtwegaandoeningen. Nog steeds is dit ouderwetse snoepgoed immens populair.

Zoekt u hakhoning ter verlichting van keelklachten? Dan raden wij Eucalyptus smaak aan.
-
Anijs is slijm oplossend en goed bij kriebelhoest
-
Eucalyptus geeft lucht , opent de neus en holtes
-
Menthol is ontsmettend en verzachtend bij keelpijn 
Wilt u de spijsvertering bevorderen? Dan is hakhoning anijs de perfecte keuze. Hakhoning met de échte ouderwetse natuurlijke Anijs “zoals oma Doortje altijd had”. Heerlijk in de warme melk, zodat je lekker rustig kunt slapen.  
Doortjes hakhoning is lekker om vanuit de hand te snoepen, maar ook als zoetmaker in de thee of warme melk. Wie kent het nog! Warme melk met anijs!
Onze hakhoning is gluten- en lactosevrij en bevat geen allergenen, conserveermiddelen of andere kunstmatige toevoegingen.

Hoe is hakhoning in Nederland en later bij Doortje terecht gekomen? 

Oorspronkelijk werd hakhoning gemaakt door monniken in een abdij in Frankrijk, Abdij Sainte Marie de Fonfroide. In deze abdij werden bijen gehouden waar later van de honing hakhoning gemaakt werd. Toen ook wel bekend als Vogezenbrokken.

Vanuit Frankrijk reisde het recept in 1847 naar een familie in België waar later door aangetrouwde familie het recept in Nederland terecht kwam.

In 2020 hebben we het recept mogen overnemen van een marktkoopman in Noord-Holland. Doortje maakte haar hakhoning op ambachtelijke wijze, 100% natuurlijk.

Tegenwoordig is hakhoning bij ‘gewone’ winkels niet vaak meer te vinden, maar soms wel op markten, snoepwinkeltjes en braderieën. Daar willen wij weer verandering in brengen, zodat hakhoning weer te verkrijgen is in snoepwinkels, markten en braderieën.

Vandaar dat we partners aan het zoeken zijn voor de verkoop van Doortjes hakhoning. We leveren de hakhoning (voorlopig) in 6 smaken. De hakhoning is van uitzonderlijke kwaliteit, en heeft naast de authentieke Eucalyptus, Anijs, smaken ook verrassende smaken zoals  Sinaasappel,  Menthol,  Aardbeien  en Citroen.   

De smaken worden aangeboden in dozen van 5 kilo of in consumenten verpakking, cups van 300 gr.

De houdbaarheid is ruim één jaar na levering.
FRIS
LANDELIJK
PUUR
TRENDY
SMAKELIJK
VERTROUWD
Welkom
Groothandel
Vogelvoer
Assortiment
Horeca
Kerstpakketten
Waarom Nuts4You
Particulier
Klant worden?
Meer info

Nuts4You
Beekerheide 24
5741 HC Beek en Donk

040-2910843
info@nuts4you.nl
';
';
×